Virus på balancenerven er en utrolig ubehagelig sygdom, hvor man bliver så svimmel, at man ikke kan stå op, og mange oplever også at kaste op på grund af svimmelheden. Det er en sygdom, moderne medicin ikke kan gøre særlig meget for at kurere. Man vil derfor være nødt til at vente på, at sygdommen går over af sig selv. Det kan tage flere uger eller måske endda måneder. 

Det mener de ikke, at man skal finde sig i på akupunkturklinikken Acunova. De har specialudviklet et akupunkturforløb, hvor man bliver behandlet for virus på balancenerven – og de har rigtig gode resultater.

Som udgangspunkt får man som patient fem behandlinger. Behandlingerne skal gives tæt på hinanden – gerne en om dagen i fem dage. Efter de fem behandlinger evaluerer man forløbet. Nogle oplever forbedringer allerede efter 2-3 behandlinger, og mange har slet ingen symptomer efter de fem behandlinger er overstået. Nogle vil dog stadig have symptomer på virus på balancenerven efter de fem behandlinger, og her fortsætter man selvfølgelig behandlingsforløbet indtil symptomerne er væk. 

Forløbet er udviklet af Acunova selv. De har gennem mange år eksperimenteret med at finde frem til de akupunkturpunkter, der virker bedst mod virus på balancenerven – og det er selvfølgelig de punkter, de nu benytter i deres behandlingsforløb.