Det er frygteligt ubehageligt at have virus på balancenerven: man kaster op og kan ikke holde balancen. Mange oplever, at de har det, som om de kører uafbrudt i en karrusel, uden mulighed for at stå af. Langt de fleste er derfor sengeliggende i flere uger, måske længere, så længe virussen varer. 

Det kan derfor være nedslående, når der ikke er særlig meget, ens læge kan stille op. Som regel vil lægen sige, at man kan tage søsygetabletter og så ellers bare må vente, til sygdommen er gået over af sig selv.

Det mener de hos acunova.dk ikke, at man skal lade sig spise af med. De har gode erfaringer med at behandle virus på balancenerven med den alternative behandlingsform akupunktur, hvor man får stukket nåle i huden.

Som udgangspunkt får man fem behandlinger hurtigt efter hinanden. Det bedste er, hvis man får behandlingerne fem dage i træk. Derefter ser man på, hvordan behandlingerne har virket. Hvis symptomerne er helt væk, og man ikke længere er svimmel, eller får kvalme, stopper behandlingen efter fem gange. Hvis man stadig oplever nogle symptomer, fortsættes behandlingen, til de er væk. 

Acunova.dk har mange års erfaring med at behandle sygdomme som virus på balancenerven med akupunktur. 

Få flere oplysninger her