Landsholds springrytteren Thomas Sandgaard fik for nogle år siden konstateret virus på balancenerven. Det gjorde, at han blev meget svimmel og havde svært ved at stå oprejst. Noget, der i den grad var i vejen for hans arbejde og træning med hestene, da han var i gang med at træne op til verdensmesterskaberne. 

Når man får virus på balancenerven, er der ofte ikke særlig meget ens læge kan gøre for en. De kan give en noget med kvalmen, der ofte følger med svimmelheden, men ellers kan de ikke stille noget op, og man må derfor bare vente på, at virussen går over.

Det havde Thomas Sandgaard imidlertid ikke lyst til. Han kontaktede derfor akupunkturklinikken Acunova. De har udviklet et behandlingsforløb specielt til patienter med virus på balancenerven. Behandlingsforløbet er lavet ved at kombinere  traditionel kinesisk akupunktur med akupunkturpunkter, som Acunovas akupunktører selv  er fundet frem til. På den måde har de skabt et effektivt behandlingsforløb, hvor man som udgangspunkt får fem behandlinger.

Thomas Sandgaard kunne dog allerede efter 2-3 behandlinger mærke en forskel, og efter de fem behandlinger var han helt  symptomfri og kunne genoptage sin træning og sit arbejde. Han er derfor meget glad for den behandling, han har fået hos Acunova.

Acunova har klinikker i Købehavn og i Aulum ved Herning. Der er derfor god mulighed for at købe til deres klinikker, lige meget hvor man bor henne af i landet.