Hos Boel Akupunktur vil vi gerne hjælpe dig med din lidelse eller sygdom. Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og vi oplever stor succes med vores behandlinger! En af de tilstande, vi har rigtig gode erfaringer med, er virus på balancenerven. Her kræves der kun 5 behandlinger, før der sker en bedring! Er dette mod forventning ikke tilfældet, så standser vi forløbet. På den måde undgår du at komme ud i unødvendigt lange behandlingsforløb. 

Virus på balancenerven ledsages af en svimmelhed, som især i starten er meget kraftig. Her er rigtig mange sengeliggende! Ud over dette kan man også opleve symptomer som kvalme, opkastninger, hovedpine og synsforstyrrelser. Det er meget ubehageligt, og hos lægerne er udsigterne desværre ikke gode. Her er holdningen, at man kan få lidt medicin mod kvalmen, men ellers må man bare vente på, at det går over af sig selv.

Derfor er vi rigtig glade for, at vi hos Boel Akupunktur kan hjælpe dig. Klik ind på http://acunova.dk/ og læs mere om, hvad vi kan gøre for dig. Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe til os og få en uforpligtende snak om lige netop din situation. Vi ser frem til at hjælpe dig!