Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, hvor man bliver meget svimmel, når man har den. Nogle bliver så svimle, at de ikke kan holde ud at stå, men derfor må ligge i sengen i længere tid. Det er svært at sige, hvor længe sygdommen varer. Nogle er så heldige, at den kun varer et par uger, mens der hos andre kan gå måneder, før svimmelheden er helt væk. Og der er desværre meget lidt moderne medicin kan gøre. 

Det mener de ikke, at man skal finde sig i hos Acunova akupunktur. Deres specialudviklede akupunkturform giver rigtig gode resultater hos patienter med virus på balancenerven. 

Akupunkturformen er en, de har udviklet over flere år ved hele tiden at søge efter nye akupunkturpunkter. De har derefter testet akupunkturformen på en række patienter og fundet frem til, at den gavner patienter med virus på balancenerven i meget høj grad. Acunovas behandlinger tager altid udgangspunkt i, at man får fem behandlinger hurtigt efter hinanden – ideelt set fem dage i træk. Nogle patienter oplever alle en forbedring efter bare to til tre behandlinger. Akupunkturformen er dermed effektiv og hurtigtvirkende. Hvis du har været sygemeldt i længere tid på grund af virus på balancenerven, vil du derfor med stor sandsynlighed kunne vende tilbage til dit arbejde igen snart.