Virus på balancenerven er en ubehagelig sygdom, hvor man kan have svært ved at stå oprejst, fordi man er så svimmel. Nogle beskriver sygdommen som at have følelsen af konstant at køre i karrusel. Virus på balancenerven kan vare alt fra et par uger til flere måneder. Der er ikke særlig meget, lægerne kan gøre ved sygdommen, og mange får derfor at vide, at de er nødt til at vente, til sygdommen går over af sig selv. Det kan være meget frustrerende, når man har job og familie at passe. 

Akupunkturklinikken Acunova har dog gode erfaringer med at behandle virus på balancenerven med akupunktur. Deres behandlingsforløb varer kun fem dage, og mange oplever at være helt kurerede efter de fem dage. Nogle vil dog skulle bruge nogle flere behandlinger. Det er noget, man evaluerer med sin akupunktør efter de første fem behandlinger. 

Acunovas akupunkturforløb bygger på traditionel, kinesisk akupunktur og akupunkturpunkter, som de selv er fundet frem til. Det giver en meget effektiv og velafprøvet akupunkturform. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. Der er dermed gode muligheder for at besøge en af deres klinikker næsten ligegyldigt, hvor du bor henne i landet. 

Læs mere om Acunovas behandling af virus på balancenerven på http://acunova.dk/virus-pa-balancenerven/