Acunova.dk har specialudviklet et forløb til behandling af virus på balancenerven. Det har de ved at eksperimentere med, hvilke akupunkturpunkter på kroppen, der giver den bedste effekt. På baggrund af det har de lavet et forløb, hvor man får fem akupunkturbehandlinger lige efter hinanden. Gerne en om dagen i fem dage. Efter de fem behandlinger oplever de fleste enten at være helt raske, eller at symptomerne er meget mindre. 

Der er ikke meget at gøre ved virus på balancenerven med traditionel medicin, og derfor må mange leve med svimmelhed og kvalme, indtil sygdommen går væk af sig selv. For nogle kan det blive så slemt, at de er nødt til at ligge i sengen i flere uger. 

Derfor er mange glade for muligheden for at tage sagen i egen hånd. En af dem er landsholds springrytteren Thomas Sandgaard. Da han fik virus på balancenerven, kunne han ikke længere træne med sin hest, hvilket gjorde hans job som springrytter noget besværligt. 

Efter kun 2-3 behandlinger hos acunova.dk var hans symptomer dog meget mindre, og efter de foreskrevne fem behandlinger var de helt væk, og han kunne gå tilbage til sit arbejde som rytter igen. 

“Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til acunova.dk,” siger han.