Virus på balancenerven er en ubehagelig tilstand, som desværre ikke kan behandles hos lægerne. Patienterne oplever svimmelhed, særligt i starten, hvor de er hårdt ramt både liggende og stående. Efterhånden bliver det bedre, så svimmelheden kun er slem, når patienten er oprejst. Mange rammes også af andre symptomer såsom hovedpine, kvalme, opkast og endda vanskeligheder med at fokusere synet.

Hos Boel Akupunktur er vi glade for, at vi har fundet en behandling, der virker. Vi oplever, at vores patienter ser forbedring tidligt i behandlingsforløbet, og at mange kan gå hjem efter 5. behandling uden nogen som helst symptomer. Det er fantastisk! På vores hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter med virus på balancenerven fortælle om, hvordan han slap fuldstændig af med svimmelheden på efter fem behandlinger hos Boel Akupunktur. 

På vores hjemmeside finder du også meget mere information om Boel Akupunktur som klinik og om vores behandlingsmetoder og -muligheder. Her kan du selvfølgelig også bestille tid til din første behandling og tage første skridt på vejen mod en bedre hverdag. Har du nogen spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i lige netop din situation.