Hos Boel Akupunktur er vi glade for, at vi har fundet en behandling, der virker mod virus på balancenerven. Hos lægen er beskeden nemlig ofte, at man blot må vente på, at de ubehagelige symptomer går i sig selv igen. Det vil vi dog ikke acceptere. Vi synes ikke, at vores patienter skal gå rundt med svimmelhed, kvalme og andre generende symptomer i så lang tid. 

Derfor er vi rigtig glade for, at vi faktisk KAN gøre noget. Og faktisk tager behandlingen slet ikke lang tid. Efter fem behandlinger (gerne fem dage i træk) vil vi se en forbedring hos patienterne, ellers standser vi behandlingerne igen. Vi oplever endda, at mange af vores patienter allerede er sluppet helt af med deres svimmelhed efter de fem behandlinger, så de slet ikke behøver flere end det. På vores hjemmeside kan du høre en af vores tidligere patienter fortælle om hans oplevelser hos Boel Akupunktur. Videoen kan du se ved at klikke her.

Er du interesseret i at høre mere om os og vores behandlingsmuligheder, så klik ind på vores hjemmeside, hvor du finder masser af information. Har du nogen spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at give os et kald!