Der har i mange år hos lægevidenskaben været en samlet mening om, at når du var ramt af virus på balancenerven, så var der intet at gøre, andet end at holde sengen og vente på det blev bedre.

Det er dog en misforståelse, som vi hos Acunova gerne ser ændret, for vi ved, at vi med akupunktur kan hjælpe de fleste og hurtigt få dem på benene igen, uden de vil være plaget i ugevis af svimmelhed og andre grimme symptomer.

Behandlingen hos os består af 5 behandlinger, hvor vi sætter nåle. For at få det bedste ud behandlingen, skal det være behandlinger, som ligger tæt på hinanden og helst behandlinger, som kan foregå 5 dage i træk, og for mange vil de allerede fra starten af mærke en klar forbedring, og for nogle vil der være en nøvendighed at få flere behandlinger end 5. For nogle vil der efter 5 behandlinger ingen ændringer være, og der vil vi selvfølgelig stoppe behandlingen med det samme.

Så hvis du lider af virus på balancenerven, så er der ingen grund til at ligge i sengen i ugevis og være dårlig, vi ved vi kan hjælpe de fleste, så det er bare med at få kontakt til os, og så ser vi, om vi ikke kan hjælpe dig i gang igen.