Det er stort set ikke muligt at få nogen behandling i det etableret behandlingssystem, når du lider af virus på balancenerven. Lidelsen kan være ekstrem ubehagelig med oplevelsen af at ens omgivelser drejer rundt om en selv. Dette medfører ofte kvalme og opkastninger, og helt generelt kan patienten have svært ved at fungerer i dagligdagen.

Løsningen fra lægen er oftest, at man blot må vente på at lidelsen går over af sig selv. Heldigvis er der alternative muligheder. En af disse kan være behandling med akupunktur. Akupunktur er en alternativ behandlingsmetode, der oprindeligt stammer fra Kina og andre dele af Fjernøsten, men som de seneste 30 år for alvor har vundet indpas i Europa. Behandelsesmetoden bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Dette genopbygger balancen i kroppens energisystem og stimulerer til at forebygge eller behandle bestemte sygdomme.

Hos Boel Akunpunktur har de i en årrække med stor succes behandlet folk med virus på balancenerven med akupunktur. Ved disse behandlinger opnår patienten meget hurtigt store fremskridt. Kvalmen kan forsvinde allerede efter få behandlinger og efter et helt forløb kan lidelsen helt være væk.

Boel Akupunktur er Europas førende akupunkturklink med behandlingssteder både i Midtjylland og i København. De fleste kunder klinikken for deres arbejde med sportsskader, men der behandles også mod en række andre lidelser.