Døjer du med svimmelhed og generelt ubehag? Måske skyldes det virus på balancenerven. Med virus på balancenerven vil du opleve svimmelhed i hverdagen, ofte ledsaget af hovedpine, opkast, kvalme og måske synsforstyrrelser, der i værste fald holder dig sengeliggende. Lægevidenskaben tilbyder ikke behandling af denne skavank, som i de fleste tilfælde går væk af sig selv efter en periode. Det er bare ikke altid, man har tiden til at holde sig i ro så længe – eller lysten, for den sags skyld. Her kan professionel akupunkturbehandling fra Boel Akupunktør være med til at gøre en hurtig forskel, så du bliver fri for svimmelhed i en fart.

Boel Akupunktur er et af Europas mest anerkendte akupunkturklinikker, som tilbyder behandling af en lang række typiske lidelse, som mange danskere rammes af hvert år. Virus på balancenerven er bare én af dem, og her har de også oplevet positive resultater med klienter i årenes løb. På deres hjemmeside kan du f.eks. høre en personlig fortælling fra en tidligere klient, der blev klar til hverdagen igen efter et kort og intensivt behandlingsforløb.

Du vil typisk være på benene igen fri for symptomer efter 5 behandler, som ligger over 5 dage i træk. Klik forbi hjemmesiden og tag en uforpligtende samtale.