Rammes man af en virus på balancenerven, påpeger den medicinske lægevidenskab ofte, at der ikke er noget at gøre. Man må blot gå i seng, have det dårligt og vente. Faktisk er det modsatte tilfældet: På http://acunova.dk/virus-pa-balancenerven/ kan man læse mere om, hvordan Boel Akupunktur kan lindre og med akupunktur fjerne den ubalance og virusinfektion, der har sat sig fast på den uheldige.

En virus på balancenerven viser sig oftest ved kraftige og pludselige svimmelhedstilstande samt regulære opkast- og kvalmeture. Oftest går der flere uger, før man er rask igen, og derfor synes akupunktur at være en særdeles oplagt vej ud af infektionen. Hos Boel Akupunktur anbefaler man at modtage akupunktur fem gange – og gerne fem dage i træk. Den kraftige svimmelhed og følelsen af, at hele verden drejer rundt, vil forsvinde, og man vil ikke skulle opholde sig i sin seng i flere uger.

Boel Akupunktur finde både i Aulum og i København. De behandler sportsskader, forskellige smertetilstande såsom slidgigt, migræne, nakkesmerter og diskusprolaps, og så modtager de altså også patienter, der lider af eksempelvis åreforkalkning, colitis ulcerosa, menstruationssmerter og nervebetændelse. Akupunktur kan også hjælpe blinde og svagtseende; dette har man hos Boel Akupunktur hjulpet mere end 8.000 patienter med siden 1987.