Blot fem akupunktur behandlinger hurtigt efter hinanden – gerne fem dage i træk. Det kan ifølge Boel Akupunktur afhjælpe lidelsen virus på balancenerven. På klinikken understreger de dog at hvis der ikke er bedring efter fem behandlinger afsluttes behandlingen, mens hvis svimmelheden er bedre, men ikke helt væk, skal man have enkelte behandlinger mere.

Virus på balancenerven skyldes en virusinfektion i selve balancenerven, som sender balancesignaler fra det indre øre til hjernen. Balancenerven lammes derefter af infektionen. Patienten oplever kraftig svimmelhed, og ofte opkast, hovedpine samt kvalme.

Den normale lægevidenskab mener ikke at lidelsen kan behandles. Rådet fra de fleste læger er blot at væbne sig med tålmodighed, hvile så meget som muligt og håbe på at det går over af sig selv. Evt. at dulme kvalmen med søsyge medicin.

Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter. Hos Boel Akupunktur er de specialister i at arbejde med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur, og mener at få behandlinger giver klar bedring hos patienter, der lider af virus på balancenerven. Boel Akupunktur er let tilgængelige via klinikker både på Østerbro i København samt i Midtjylland. Normalt arbejde de primært med sportsskader, men har også specialiseret sig i behandlinger af en række øvrige lidelser.