Akupunktur dokumenteret på YouTubeAkupunkturs virkning er nu blevet dokumenteret på YouTube. På YouTube kanalen www.youtube.com/channel/UCMOb0zJRVQNs8c40SB4G2eg kan du se ca 100 små videoklip, hvor patienter fortæller, hvordan de er blevet hjulpet af med deres gener med akupunktur.

Der er udtalelser fra mennesker der led af med nervebetændelse, diskus prolaps, tennisalbue, frossen skulde, blodprop i et øje, AMD, migræne, menstruations smerter, skinnebens betændelse, lysken skade, nervebetændelse osv osv. Du skal virkelig selv gå ind og se nogle af dem, som du er interesserede i. Der er endda mennesker, som havde en så alvorlig øjensygdom, at de fik kørekortet inddraget, som har fået deres kørekort igen.

Der er mennesker, som var sygemeldt, som kan arbejde igen.

På denne Facebook side fra Boel Akupunktur er der også mange mange gode historier.

Hvis mange flere alternative behandlere bare ville dokumentere deres resultater, ville lægerne få meget svært ved at sige, at alternativ behandling ikke er dokumenteret.

Vis de mennesker som du kender, der har en kroplig lidelse, at det er muligt at blive hjulpet af med deres lidelser. Det er mentalt meget dejligt, når man ved at der er håb. Hvis man har fået at vide, at der ikke er noget der kan hjælpe, kan man ofte blive slået helt ud. Det er mit store håb at disse resultater bliver gjort kendt vidt og bredt.

For de af jer, der selv er blevet hjulpet af med en lidelse af en alternativ behandler. Vil I ikke nok bruge lidt tid på at lave en lille video, hvor I fortæller hvordan I er blevet hjulpet og af hvem og uploade den på YouTube. Hvis vi oversvømmer internettet med alle de gode historier, bliver lægerne nød til at acceptere fakta til sidst.

Må I alle leve et godt liv i et sundt legeme.