Hvis du er ramt af en virus på balancenerven, er der håb forude. Med AcuNova som akupunkturmetode kan din virus behandles, og du vil ikke behøve at være sengeliggende og sygemeldt i flere uger. Mange patienter oplever nemlig dette angreb på balancenerven som en langvarig, langsommelig proces, hvor man er hensat til sygemelding og til sin seng. Med kvalme, opkast og voldsom svimmelhed er det de færreste, der kan formå meget andet. Ofte får man fra sin læge besked om, at der desværre ikke er noget, man medicinsk kan stille op. Der findes ganske enkelt ikke piller, der kan kurere et sådant angreb.

Boel Akupunktur har specialiseret sig inden for AcNova-teknikken, og denne har vist sig særdeles effektfulde i patienttilfælde, hvor balancenerven er ramt. Denne metode virker bedst, hvis patienten modtager fem behandlinger med Acunova kort efter hinanden – eksempelvis fem dage efter hinanden.

Hvis du er ramt af en virus på balancenerven, kan du altså kontakte Boel Akupunktur allerede i dag og få mere information omkring dine muligheder. Alle akupunktører hos Boel Akupunktur er naturligvis certificerede og uddannede inden for deres erhverv. AcuNova er i øvrigt ikke kun en teknik, der benyttes mod virus på balancenerven. Den kan lindre og behandle mange forskellige lidelser.