virus-balancenerven.dk

virus-balancenerven.dk

Akupunktur mod virus på balancenerven

Når man har en virus på balancenerven, så fortæller lægerne ofte en, at man skal have tålmodighed og vente på, at det går over af sig selv. Det kan være rigtig svært at skulle vente på, at det går over af sig selv. Mange lider nemlig af meget svimmelhed. Nogle endda så meget at de ligger meget i sengen, fordi svimmelheden er værst, når de står op.

Der findes dog en anden mulighed end bare at vente. Nemlig akupunktur, som I kan læse meget mere om lige her

Man skal have 5 behandlinger hurtigt efter hinanden. Og det skal helst gerne være 5 dage efter hinanden. Hvis svimmelheden er blevet forbedret efter de 5 gange, men at man måske stadigvæk lider af en lille smule svimmelhed, så skal man som regel have et par ekstra behandlinger. Men der har været succes med, at svimmelheden blev bedre efter de første par behandlinger, og hvor den var helt væk efter de 5 behandlinger.

Når man har det så dårligt, som man kan få det ved en virus på balancenerven, så kan det være svært at have tålmodighed, og det kan være svært bare at vente på, at det kurerer sig selv. Derfor kan akupunktur være en rigtig god løsning.

« »

Akupunktur mod virus på balancenerven

Den ubehagelige følelse af kvalme, opkastsfornemmelser, svimmelhed og nogle gange problemer med at fokusere, er nogle af de ubehagelige følelser, der følger med en virus på balancenerven. Og rammes man af lidelsen risikerer man nemt at være fuldstændig immobil i en lang periode. Det er ikke sjovt, men heldigvis er man som regel ikke så langt udenfor behandlingsrækkevidde som mange læger mener. Ofte kan akupunktur nemlig hjælpe, og nogen af dem, der er virkelig gode til at behandle en virus på balancenerven, er de dygtige behandlere hos Boel Akupunktur.

Ofte siger lægen, at man skal lægge sig ned og slappe af og vente på bedring, mens man måske spiser søsygetabletter for at slippe for kvalmen. Det behøver man ikke vente på hos Boel Akupunktur, hvor de dygtige akupunktører med det samme sætter gang i behandlingen. Med moderne AcuNova-teknikker, kan de ofte få smptomerne til at forsvinde på bare fem behandlingsgange, der kommer lige efter hinanden.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad Boel Akupunktur kan gøre for dig, hvis du har problemer ed svimmelhed og andre symptomer, der stammer fra en virus på balancenerven, kan du følge linket til deres hjemmeside og læse mere om, hvad kan gøre for dig.

« »

© 2021 virus-balancenerven.dk. Theme by Anders Norén.